nieuws

‘t Loon opknappen zonder vergunning

bouwbreed Premium

‘t Loon opknappen zonder vergunning

De Vereniging van Eigenaren (VVE) mag winkelcentrum ’t Loon in Heerlen opknappen zonder bouwvergunning. De gemeente verstrekt een gedoogbeschikking.

Een woordvoerster van de gemeente zei dat een normale procedure voor een bouwvergunning al gauw 12 weken in beslag neemt. De winkeliers konden hun nagestreefde openingsdatum van 11 februari dan wel op hun buik schrijven. De VVE mag daarom zonder omgevingsvergunning alvast met de bouw beginnen. De gemeente heeft de bouwplannen vooraf wel getoetst en gaat ook nog de vergunningprocedure doorlopen. Aannemer Laudy is inmiddels al bezig met het aanbrengen van aluminium platen voor de nieuwe buitenwand van C&A, grenzend aan het gesloopte deel van het winkelcentrum.

Reageer op dit artikel