nieuws

Sloop Carolus Ziekenhuis

bouwbreed Premium

De sloop van het 38 jaar oude Carolus Ziekenhuis in Den Bosch verloopt volgens plan. April vorig jaar werden de patiënten overgebracht naar het nieuwe Jeroen Bosch ziekenhuis, dat na een fusie tussen het Groot Ziekengasthuis en het Carolus Ziekenhuis werd gebouwd aan de westkant van Den Bosch. Op de plaats van het Carolus worden […]

De sloop van het 38 jaar oude Carolus Ziekenhuis in Den Bosch verloopt volgens plan. April vorig jaar werden de patiënten overgebracht naar het nieuwe Jeroen Bosch ziekenhuis, dat na een fusie tussen het Groot Ziekengasthuis en het Carolus Ziekenhuis werd gebouwd aan de westkant van Den Bosch. Op de plaats van het Carolus worden huizen gebouwd in het duurdere segment. Het eeuwenoude Groot Ziekengasthuis in de Bossche binnenstad wordt in het najaar deels gesloopt. Foto: Gérard Damoiseaux

Reageer op dit artikel