nieuws

Rieten muur

bouwbreed

Hongaarse medewerkers van rietdekkersbedrijk H. van Ginkel werken in Nieuwkoop de gevel af van het door Heijmerink TBI Bouw gebouwde Kaleidoskoop. In het door LEVS architecten, in opdracht van Woningstichting Nieuwkoop, ontworpen gebouw komen 56 zorgappartementen en het Kulturhus met café-restaurant, bibliotheek en een multifunctionele zaal. Om de loodrechte rieten muur kaarsrecht af te snijden […]

Hongaarse medewerkers van rietdekkersbedrijk H. van Ginkel werken in Nieuwkoop de gevel af van het door Heijmerink TBI Bouw gebouwde Kaleidoskoop. In het door LEVS architecten, in opdracht van Woningstichting Nieuwkoop, ontworpen gebouw komen 56 zorgappartementen en het Kulturhus met café-restaurant, bibliotheek en een multifunctionele zaal. Om de loodrechte rieten muur kaarsrecht af te snijden wordt een meterslange plank als meetlat gebruikt en een heggenzaag gebruikt om messcherpe hoeken te maken. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel