nieuws

Reynaers presenteert film over ‘design and build’ renovatie

bouwbreed

Reynaers presenteert film over ‘design and build’ renovatie

Het Simon van Slingelandtplein in Zwolle wordt in ere hersteld. Opdrachtgever Delta Wonen heeft een ‘design and build’ opdracht uitgeschreven waarin aannemer Salverda en Bierman Henket Architecten nauw samenwerken.

Onder andere met aluminium systeemleverancier Reynaers en Schipper Kozijnen in Zwolle. De manier van samenwerken in deze ‘design and build’ opdracht is bijzonder. Daarom heeft Reynaers het initiatief genomen een film te maken over het project. Het derde deel van deze film, ‘‘Samen installeren we de beste kozijnen’, staat is dinsdag uitgekomen.

Bekijk hieronder de film ‘Samen installeren we de beste kozijnen’

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels