nieuws

Randstad-provinciesbundelen krachten

bouwbreed Premium

De provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Utrecht gaan gezamenlijk de belangen van de Randstad over het voetlicht brengen bij het Europees parlement. Om een en ander te bereiken hebben de provincies een strategie ontwikkeld onder de titel De Krachten Gebundeld, Randstad strategie Europa 2012-2015. De werkwijze is gericht op het verbeteren van de leefkwaliteit in […]

De provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Utrecht gaan gezamenlijk de belangen van de Randstad over het voetlicht brengen bij het Europees parlement.

Om een en ander te bereiken hebben de provincies een strategie ontwikkeld onder de titel De Krachten Gebundeld, Randstad strategie Europa 2012-2015. De werkwijze is gericht op het verbeteren van de leefkwaliteit in de Randstad en het versterken van de concurrentiepositie. De Randstadprovincies werken al langer samen in Brussel. Zo proberen ze het Europees beleid en regelgeving te beïnvloeden. Ook staan het benutten van Europese fondsen en het profileren van de Randstad op het programma.

Reageer op dit artikel