nieuws

Pols Zuidland importeur van RSP zuig-/graafmachines

bouwbreed

Pols Zuidland importeur van RSP zuig-/graafmachines

Technische handelsonderneming C. van der Pols & Zn. bv uit Zuidland (Zuid-Holland) is sinds begin van dit jaar officieel de alleenimporteur van RSP zuig-/graafmachines voor de Benelux. Onder de naam RSP Benelux, powered by Pols, zal de verkoop en service voor deze machines worden verzorgd. Met de RSP zuigtechniek kunnen graafwerkzaamheden worden uitgevoerd zonder dat hierbij het risico bestaat dat kabels of leidingen worden beschadigd.

Foto: De directies van Pols Zuidland en RSP bezegelen hun samenwerking. Foto: Wil van Balen.

De machines zijn van waarde op plaatsen waar grondverzet met hydraulische graafmachines niet mogelijk, te gevaarlijk of te arbeidsintensief is, zegt Pols. RSP zuigmachines bieden in die situaties een korte inzettijd en snelle gronduitgraving zonder beschadigingen. Ook is sprake van een geringe verkeershinder en milieubelasting.

Eind vorige maand toonde Pols Zuidland de RSP machines aan haar relaties. Het was ook het moment waarop de directies van beide bedrijven hun samenwerking voor het publiek bezegelden.

Talrijke toepassingsmogelijkheden

Meer info: www.rsp-germany.com.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels