nieuws

Politiekeurmerk voorkozijn zonder staal

bouwbreed Premium

Knipping heeft het Politiekeurmerk verworven op een volledig staalvrij kozijnsysteem voor toepassing in passiefhuizen. Hiermee voldoet het systeem aan de voor het huidige Bouwbesluit verplichte inbraakveiligheidsnorm NEN5096 WK2 voor nieuwbouw en renovatie. De passiefhuiskozijnen van Knipping maken deel uit van een modulair kozijnsysteem, dat vier energetische uitvoeringen omvat met Uw-waarden (meeteenheid van de isolatiewaarde van […]

Knipping heeft het Politiekeurmerk verworven op een volledig staalvrij kozijnsysteem voor toepassing in passiefhuizen. Hiermee voldoet het systeem aan de voor het huidige Bouwbesluit verplichte inbraakveiligheidsnorm NEN5096 WK2 voor nieuwbouw en renovatie. De passiefhuiskozijnen van Knipping maken deel uit van een modulair kozijnsysteem, dat vier energetische uitvoeringen omvat met Uw-waarden (meeteenheid van de isolatiewaarde van het gehele kozijn) van 1,2 tot 0,78. In de Uw 0,78-uitvoering voor passiefhuizen wordt ter wille van een optimale isolatie geen staal meer toegepast voor de versteviging. De kunststof body heeftin plaats hiervan tweemaal zoveel kamers.

Reageer op dit artikel