nieuws

Overkapping A20 laat op zich wachten

bouwbreed Premium

Overkapping A20 laat op zich wachten

Het stadsbestuur van Rotterdam tekent voorlopig geen intentieovereenkomst met het consortium dat de rijksweg A20, tussen het Kleinpolderplein en de afslag naar de A16, wil overkappen.

Het consortium bestaat onder andere uit Arup en MVRDV. “Voor deze overeenkomst is het nog te vroeg”, aldus een woordvoerder van de gemeente. De gemeente heeft nog een heleboel antwoorden op vragen over de plannen nodig voordat zij eventueel een handtekening onder een overeenkomst zet. Zo ziet PvdA-wethouder Hamit Karakus (bouwen) graag dat het consortium in gesprek gaat met de Ontwikkel Combinatie Nieuw Crooswijk (OCNC), die ook langs de A20 op het veilingterrein wil bouwen.

Lees meer op de website van De Architect 

Reageer op dit artikel