nieuws

Man overleden doorbouwongeval in Goirle

bouwbreed Premium

Bij een bouwongeval in Goirle is gisteren een 43-jarige bouwvakker om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het ongeval vond even na tien uur ‘s morgens plaats tijdens takelwerkzaamheden. Daarbij viel een betonnen plaat ongeveer twintig meter naar beneden op het slachtoffer. Hulpdiensten, waaronder personeel van twee ambulances en de traumahelikopter, hebben geprobeerd […]

Bij een bouwongeval in Goirle is gisteren een 43-jarige bouwvakker om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Het ongeval vond even na tien uur ‘s morgens plaats tijdens takelwerkzaamheden. Daarbij viel een betonnen plaat ongeveer twintig meter naar beneden op het slachtoffer. Hulpdiensten, waaronder personeel van twee ambulances en de

traumahelikopter, hebben geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De Arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Het ongeval vond plaats op het terrein van tapijtfabrikant Desso. Daar wordt naast het huidige pand nieuwbouw gepleegd.

Reageer op dit artikel