nieuws

Jury Daktopper toont zich teleurgesteld

bouwbreed

De jury van de tweejaarlijkse Daktopper is teleurgesteld over het aantal inzendingen. Cees Keijzer van Kewodak, winnaar van de Daktopper 2009, wilde geen prijs uitreiken. “Hij had alles al eens gezien of zelf bedacht”, aldus juryvoorzitter Cees Woortman gisteren bij de uitreiking van de Daktopper 2011 in Nieuwegein. Negen bedrijven en een werknemer (Johan Houmes […]

De jury van de tweejaarlijkse Daktopper is teleurgesteld over het aantal inzendingen. Cees Keijzer van Kewodak, winnaar van de Daktopper 2009, wilde geen prijs uitreiken. “Hij had alles al eens gezien of zelf bedacht”, aldus juryvoorzitter Cees Woortman gisteren bij de uitreiking van de Daktopper 2011 in Nieuwegein. Negen bedrijven en een werknemer (Johan Houmes van Lukasse Dakbedekkingen uit Goes) meldden een innovatie aan.

Een opvallende inzending was een makkelijk meeneembaar valnet voor sparingen van de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA). Drie inzendingen, waaronder die van prijswinnaar Sluyer uit Vriezenveen, gebruikten een hoogwerker om op het dak te komen. Opmerkelijk dat fabri-kanten van hoogwerkers geen producten voor toegang tot het dak hebben, vond coördinator Daktopper Jos van der Borgt .

Reageer op dit artikel