nieuws

Hochtief pakt datacentrum aan

bouwbreed Premium

Hochtief heeft van Deutsche Telecom de opdracht gekregen om in Darmstadt een pand om te bouwen tot een geavanceerd en goed beveiligd computercentrum. Volgens Deutsche Telecom handelt het om een knooppunt zonder weerga voor analoge telefoongesprekken. Over de prijs van het ontwerp en de uitvoering die Hochtief ter hand neemt is stilzwijgen overeengekomen. Het datacentrum […]

Hochtief heeft van Deutsche Telecom de opdracht gekregen om in Darmstadt een pand om te bouwen tot een geavanceerd en goed beveiligd computercentrum. Volgens Deutsche Telecom handelt het om een knooppunt zonder weerga voor analoge telefoongesprekken. Over de prijs van het ontwerp en de uitvoering die Hochtief ter hand neemt is stilzwijgen overeengekomen. Het datacentrum zal na oplevering aan een industriële ondernemer verhuurd worden.

Reageer op dit artikel