nieuws

Grontmij boekt Turkse waterorder

bouwbreed Premium

Grontmij helpt Erzincan aan schoon water. De Turkse gemeente bezit nog geen zuiveringsinstallatie en het vervuilde water wordt rechtstreeks geloost op de rivier de Karasu. Grontmij is verzocht de stad te begeleiden bij de Europese richtlijnen om het waterbeheer beter in de vingers te krijgen. Het ingenieursbureau werkt gelijktijdig als technisch adviseur en toezichthouder. De […]

Grontmij helpt Erzincan aan schoon water. De Turkse gemeente bezit nog geen zuiveringsinstallatie en het vervuilde water wordt rechtstreeks geloost op de rivier de Karasu.

Grontmij is verzocht de stad te begeleiden bij de Europese richtlijnen om het waterbeheer beter in de vingers te krijgen. Het ingenieursbureau werkt gelijktijdig als technisch adviseur en toezichthouder. De order heeft een waarde van 3 miljoen euro. Voor het project is 3,5 jaar tijd uitgetrokken.

Reageer op dit artikel