nieuws

Freesmal versnelt afhangen van deuren

bouwbreed

Een aluminium freesmal maakt het infrezen van scharnieren in deuren en kozijnen makkelijker, stelt Ivana uit Sassenheim die dit hulpgereedschap levert. De mal is geschikt voor scharnieren van 89 en 90 millimeter in het vierkant. Voor bedrijven die maar af en toe een deur afhangen, biedt Ivana een goedkopere kunststof freesmal. De mal is evenals […]

Een aluminium freesmal maakt het infrezen van scharnieren in deuren en kozijnen makkelijker, stelt Ivana uit Sassenheim die dit hulpgereedschap levert. De mal is geschikt voor scharnieren van 89 en 90 millimeter in het vierkant. Voor bedrijven die maar af en toe een deur afhangen, biedt Ivana een goedkopere kunststof freesmal. De mal is evenals de aluminium variant zo geconstrueerd dat de frees er niet mee in contact komt. Het bedrijf levert ook mallen voor het infrezen van sluitkommen van meerpuntssluitingen en voor het monteren van sluitplaten.

Reageer op dit artikel