nieuws

fotobijschrift nws

bouwbreed

Nieuwe stolpboerderij Een bouwvakker boort gaten in een steunbalk op de eerste verdieping van een nieuwe stolpboerderij in het Friese Uitwellingerga. De bouw vindt op traditionele wijze plaats. De vakantiewoning is bestemd voor een kapitaalkrachtige opdrachtgever, van wie de naam nog niet bekend mag worden, vergt 5.000 uren. De hoofdconstructie is uit een bestaand eikenhouten […]

Nieuwe stolpboerderij

Een bouwvakker boort gaten in een steunbalk op de eerste verdieping van een nieuwe stolpboerderij in het Friese Uitwellingerga. De bouw vindt op traditionele wijze plaats. De vakantiewoning is bestemd voor een kapitaalkrachtige opdrachtgever, van wie de naam nog niet bekend mag worden, vergt 5.000 uren. De hoofdconstructie is uit een bestaand eikenhouten gebint gemaakt.

Foto: Alex J.de Haan

Reageer op dit artikel