nieuws

Foto roze hotel

bouwbreed

Roze hotel Het voormalige roze hotel in Emmen gaat tegen de vlakte. Het pand aan de Westerstraat was sinds begin jaren 90 in gebruik als kantorencomplex de Westertoren nadat het politiek omstreden hotel failliet ging. Dit bankroet kostte de gemeente Emmen rond de 700.000 euro terwijl op een risico van bijna 20.000 euro was gerekend. […]

Roze hotel

Het voormalige roze hotel in Emmen gaat tegen de vlakte. Het pand aan de Westerstraat was sinds begin jaren 90 in gebruik als kantorencomplex de Westertoren nadat het politiek omstreden hotel failliet ging.

Dit bankroet kostte de gemeente Emmen rond de 700.000 euro terwijl op een risico van bijna 20.000 euro was gerekend. De strop zorgde voor grote onrust in politiek Emmen. Het is de bedoeling om de vrijkomende ruimte te gebruiken bij de nieuwbouw van een elektronicawinkel. Foto: Jan Sibon

Reageer op dit artikel