nieuws

Flinke omzetgroei voor Britse SIG

bouwbreed

De Britse leverancier van bouwbenodigdheden en interieurbedrijf SIG, dat in ons land vijf bedrijven bezit, heeft de omzet afgelopen jaar opgevoerd met 8 procent naar ruim 3,3 miljard euro. Op het Europese vasteland gingen de verkopen met 11 procent omhoog, waarbij vooral Frankrijk het uitstekend deed. SIG levert onder meer isolatiemateriaal, airconditioning en doet ook […]

De Britse leverancier van bouwbenodigdheden en interieurbedrijf SIG, dat in ons land vijf bedrijven bezit, heeft de omzet afgelopen jaar opgevoerd met 8 procent naar ruim 3,3 miljard euro.

Op het Europese vasteland gingen de verkopen met 11 procent omhoog, waarbij vooral Frankrijk het uitstekend deed.

SIG levert onder meer isolatiemateriaal, airconditioning en doet ook aan interieurbouw. In al die sectoren is de onderneming ook actief in ons land met dochters als Coolag Hamar, Handelsonderneming Jansen en Air Trade Centre.

De directie zegt er op basis van de resultaten alle vertrouwen in te hebben dat de winst aan de bovenkant van de verwachtingen uit zal komen.

Reageer op dit artikel