nieuws

Ferney: 12 procent volumegroei

bouwbreed Premium

Ferney Group heeft afgelopen jaar een volumegroei van ruim 12 procent behaald. Dat heeft de inkoopcombinatie bekendgemaakt. Vooral in de periode april-september werd goede vooruitgang geboekt. Dit na een voorzichtige start van het jaar. Ferney koopt bouwbeslag, gereedschap en ijzerwaren in voor de professionele vakhandel voor de bouw. Bij de organisatie zijn 62 bedrijven uit […]

Ferney Group heeft afgelopen jaar een volumegroei van ruim 12 procent behaald. Dat heeft de inkoopcombinatie bekendgemaakt. Vooral in de periode april-september werd goede vooruitgang geboekt. Dit na een voorzichtige start van het jaar.

Ferney koopt bouwbeslag, gereedschap en ijzerwaren in voor de professionele vakhandel voor de bouw. Bij de organisatie zijn 62 bedrijven uit Nederland en België aangesloten. Het jaarlijkse inkoopvolume ligt rond de 200 miljoen euro.

Gezien de vooruitzichten in de bouw is Ferney voor dit jaar behoudend wat betreft de volumeontwikkeling.

Reageer op dit artikel