nieuws

Extra projecten Crisis- en herstelwet

bouwbreed

Meer bouwprojecten kunnen profiteren van de Crisis- en herstelwet. De ministerraad heeft Waterfront Harderwijk, Centrumplan Eerbeek/Brummen, Spoorzone Tilburg, oostelijk Centrumgebied Arnhem en vliegbasis Soest aangewezen als ‘ontwikkelingsgebieden’. Dit stelt bestuurders in staat om tijdelijk van milieunormen af te wijken. Er zijn ook twee innovatieve experimenten bijgekomen. Ook dat maakt het afwijken van regels voor deze […]

Meer bouwprojecten kunnen profiteren van de Crisis- en herstelwet. De ministerraad heeft Waterfront Harderwijk, Centrumplan Eerbeek/Brummen, Spoorzone Tilburg, oostelijk Centrumgebied Arnhem en vliegbasis Soest aangewezen als ‘ontwikkelingsgebieden’. Dit stelt bestuurders in staat om tijdelijk van milieunormen af te wijken. Er zijn ook twee innovatieve experimenten bijgekomen. Ook dat maakt het afwijken van regels voor deze projecten makkelijker. Het gaat om Newtonpark Leeuwarden en om particulier opdrachtgeverschap in de gemeente Almere. Andere projecten die onder de wet vallen zijn landschapspark Lingezegen, bedrijvenpark Deventer A1, en Afvalverwerking VAR (Voorst). Op cobouw.nl staan alle projecten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels