nieuws

Eerste Komo-attest voor ramenfabriek ZNR

bouwbreed Premium

De Zuid-Nederlandse Ramenfabriek (ZNR) heeft als eerste het ODS/Jansen Komo-attest met productcertificaat behaald. Het certificaat betreft de Jansen Economy 60 brandwerende binnendeuren (EW60). Het Komo-attest is een initiatief van ODS (leverancier van staalproducten) dat samen met Jansen werkt aan totaaloplossingen in stalen ramen, deuren en vliesgevels. “Naast ZNR hebben we nog vijftien fabrikanten bereid gevonden […]

De Zuid-Nederlandse Ramenfabriek (ZNR) heeft als eerste het ODS/Jansen Komo-attest met productcertificaat behaald. Het certificaat betreft de Jansen Economy 60 brandwerende binnendeuren (EW60).

Het Komo-attest is een initiatief van ODS (leverancier van staalproducten) dat samen met Jansen werkt aan totaaloplossingen in stalen ramen, deuren en vliesgevels. “Naast ZNR hebben we nog vijftien fabrikanten bereid gevonden die vrijwillig hun productie van stalen bandwerende Jansen-puien door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw willen laten controleren. Met dit controlesysteem leggen we onszelf kwaliteitseisen op en kunnen we hard maken dat een product daadwerkelijk brandveilig is”, aldus sales manager Ron Jacobs van ODS.

Dit jaar zullen nog twee Komo-attesten volgen.

Reageer op dit artikel