nieuws

Dunne voegenzagen voor monumenten

bouwbreed

Klop Innovations levert een dunne voegenzaag voor het verwijderen van dunne voegen in monumenten. De zaag is 3 millimeter breed en bedoeld voor Klops zaagmachine Arbortech AS170. Voor dezelfde machine levert het bedrijf uit Lienden ook een blad van 7,2 millimeter dik. Dit blad is vooral bedoeld voor renovatiewerk in woningen en de utiliteit. Het […]

Klop Innovations levert een dunne voegenzaag voor het verwijderen van dunne voegen in monumenten. De zaag is 3 millimeter breed en bedoeld voor Klops zaagmachine Arbortech AS170. Voor dezelfde machine levert het bedrijf uit Lienden ook een blad van 7,2 millimeter dik. Dit blad is vooral bedoeld voor renovatiewerk in woningen en de utiliteit. Het dunne blad is van het type R en heeft een zaagdiepte van 35 millimeter. Het dikkere blad van het type Q komt tot 75 millimeter diep.

Reageer op dit artikel