nieuws

Deklaag op garage

bouwbreed

In de Bossche wijk Paleiskwartier brengt een dakdekker een deklaag aan op het dak van de parkeergarage van nieuwbouwproject De Kroon, dat door De Bonth Van Hulten Bouw is gebouwd. Naast het gelijknamige kantoorcomplex komt een wooncomplex, ontworpen door Adolfo Natalini. Dit wooncomplex gaat ruimte bieden aan 102 luxe koopappartementen en een ondergrondse parkeergarage waarop […]

In de Bossche wijk Paleiskwartier brengt een dakdekker een deklaag aan op het dak van de parkeergarage van nieuwbouwproject De Kroon, dat door De Bonth Van Hulten Bouw is gebouwd. Naast het gelijknamige kantoorcomplex komt een wooncomplex, ontworpen door Adolfo Natalini. Dit wooncomplex gaat ruimte bieden aan 102 luxe koopappartementen en een ondergrondse parkeergarage waarop na de deklaag bitumen komt. Terwijl het 8000 vierkante meter grote kantoor een grote rechthoekige doos wordt, worden de woningen in carrévorm gebouwd. Er komt een gezamenlijke ronde binnentuin. Het Paleiskwartier met deelplan De Croon is een pps tussen Volker Wessels, gemeente ‘s Hertogenbosch en NIBC Bank.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels