nieuws

Comfort Plus met Wieland-stekkers

bouwbreed

Klimaatgroep Holland uit Groningen presenteert op de installatievakbeurs VSK zijn Comfort Plus. Dit systeem koelt, verwarmt en ventileert. Het regelt ook de zonwering en de verlichting. Om fouten met de elektrische aansluitingen te voorkomen zijn alle verbindingen uitgevoerd met Wieland-stekkers. Mede daardoor is een installatie ook sneller gereed. Aansluitingen voor verwarming en koeling moeten nog […]

Klimaatgroep Holland uit Groningen presenteert op de installatievakbeurs VSK zijn Comfort Plus. Dit systeem koelt, verwarmt en ventileert. Het regelt ook de zonwering en de verlichting. Om fouten met de elektrische aansluitingen te voorkomen zijn alle verbindingen uitgevoerd met Wieland-stekkers. Mede daardoor is een installatie ook sneller gereed. Aansluitingen voor verwarming en koeling moeten nog steeds op de conventionele manier worden gemaakt. De Comfort Plus draait op bestaande cv-installaties. Op een later moment kan volgens de Groningse fabrikant zonder problemen de ketel worden vervangen door een warmtepomp. Klimaatgroep Holland adviseert zijn systeem voor onder meer scholen, sportcentra en vergaderaccommodatie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels