nieuws

Clubhuis Angels gesloopt

bouwbreed

Slopers van sloopbedrijf Beijer & Zn BV uit Rhenen zijn begonnen met de sloop van loodsen naast het clubhuis van de Hells Angels in Amsterdam. Het sloopmateriaal wordt keurig gescheiden. De Hells Angels hebben alle panden gisteren leeg opgeleverd en de sleutels ingeleverd. In een van de ruimten van het clubhuis ligt nog een loodzware […]

Slopers van sloopbedrijf Beijer & Zn BV uit Rhenen zijn begonnen met de sloop van loodsen naast het clubhuis van de Hells Angels in Amsterdam. Het sloopmateriaal wordt keurig gescheiden. De Hells Angels hebben alle panden gisteren leeg opgeleverd en de sleutels ingeleverd. In een van de ruimten van het clubhuis ligt nog een loodzware kluis. Vrijdag moeten alle gebouwen gesloopt zijn. Foto Ronald Bakker

Reageer op dit artikel