nieuws

’Beloftevolle generatie op Infracampus doet niet aan doemdenken’

bouwbreed

’Beloftevolle generatie op Infracampus doet niet aan doemdenken’

We praten onszelf in de put. Er kan veel beter en anders, maar alleen dat benadrukken, niet met oplossingen komen en niet de goede dingen van Nederland willen zien, is doemdenken.

Dat schrijft Ed Nijpels, voorzitter van NLIngenieurs, woensdag in Cobouw. Nijpels ziet een beloftevolle generatie in aantocht.  ”Een voorbeeld hiervan zijn de 500 young professionals en studenten die donderdag bijeenkomen op de Infracampus. Het thema aldaar is ‘de Olympische spelen van 2028 in Nederland’.” Hij is er van overtuigd dat er interessante vergezichten voor 2028 worden getoond en jongeren zullen aantonen wat er allemaal wel mogelijk is, met name op het gebied van infra en mobiliteit.

Reageer op dit artikel