nieuws

BAM kiest voor gecertificeerde windenergie in de bouwput

bouwbreed

BAM kiest voor gecertificeerde windenergie in de bouwput

BAM gebruikt op zijn bouwplaatsen voortaan alleen nog stroom opgewekt uit Nederlandse wind en voorzien van het keurmerk van de Stichting Milieukeur (SMK).

Dat heeft het Bunnikse bouwconcern bekendgemaakt. Jaarlijks verbruikt BAM op zijn bouwplaatsen meer dan vijftien miljoen kWh electricitiet. Sinds medio 2008 gebruikt BAM al uitsluitend groene energie voor vrijwel alle kantoren, bedrijfspanden en bouwplaatsen.

Door de keuze voor gecertificeerde windenergie kan BAM “het energieverbruik verder verduurzamen”, aldus de onderneming in een toelichting. Het bedrijf zal ook zijn onderaannemers en toeleveranciers stimuleren duurzaam te ondernemen.

Reageer op dit artikel