nieuws

Ballast Nedam bouwt iQ-woningen in Almere

bouwbreed

Ballast Nedam gaat in het Colombus-kwartier in Almere 36 zogenoemde iQ-woningen bouwen. De aannemer uit Nieuwegein heeft daartoe een overeenkomst gesloten met pensioenbelegger Syntrus Achmea en de gemeente Almere. Het betreft geprefabriceerde woningen die in een korte tijd worden gerealiseerd. Ballast Nedam zal de woningen in april van dit jaar ter plaatse assembleren en vervolgens […]

Ballast Nedam gaat in het Colombus-kwartier in Almere 36 zogenoemde iQ-woningen bouwen. De aannemer uit Nieuwegein heeft daartoe een overeenkomst gesloten met pensioenbelegger Syntrus Achmea en de gemeente Almere.

Het betreft geprefabriceerde woningen die in een korte tijd worden gerealiseerd. Ballast Nedam zal de woningen in april van dit jaar ter plaatse assembleren en vervolgens afbouwen. In juli zullen ze dan sleutelklaar worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel