nieuws

Balfour Beatty heeft voor 18 miljard werk

bouwbreed

Balfour Beatty, het grootste aannemings- en bouwdienstenbedrijf van Groot-Brittannië, heeft per begin dit jaar voor ruim 18 miljard euro aan werk in de boeken staan. De verminderde hoeveelheid bouwwerk op de Britse markt wordt daarbij voldoende gecompenseerd door opdrachten uit de VS en in de dienstendivisies. Dat meldt Balfour Beatty in een ‘update’ aan de […]

Balfour Beatty, het grootste aannemings- en bouwdienstenbedrijf van Groot-Brittannië, heeft per begin dit jaar voor ruim 18 miljard euro aan werk in de boeken staan. De verminderde hoeveelheid bouwwerk op de Britse markt wordt daarbij voldoende gecompenseerd door opdrachten uit de VS en in de dienstendivisies.

Dat meldt Balfour Beatty in een ‘update’ aan de beurs. Het bedrijf meldt verder dat het haar belang in de Barking-elektriciteitscentrale in Londen heeft verkocht aan het eigen pensioenfonds. Tegelijkertijd heeft Balfour Beatty 66 miljoen extra in dat fonds gestort om de overname mogelijk te maken. Daarmee is het tekort op de pensioenlasten verder teruggebracht. Wat de toekomst betreft blijft de onderneming rekening houden met moeilijke omstandigheden hoewel het op middellange en langere termijn wel goede vooruitzichten ziet in infrastructuur.

Reageer op dit artikel