nieuws

Award Worksphere voor zuiniger kantoor

bouwbreed

Worksphere heeft de Essent Facilitator Award van 2011 gewonnen voor de innovatieve wijze waarop in Den Bosch het energiegebruik in het hoofdkantoor van Essent is teruggebracht. Het verbruik daalde met bijna een vijfde ten opzichte van de toch al zuinige klasse A. De jury sprak waardering uit voor de manier waarop de Strukton-dochter via ketenmanagement […]

Worksphere heeft de Essent Facilitator Award van 2011 gewonnen voor de innovatieve wijze waarop in Den Bosch het energiegebruik in het hoofdkantoor van Essent is teruggebracht. Het verbruik daalde met bijna een vijfde ten opzichte van de toch al zuinige klasse A. De jury sprak waardering uit voor de manier waarop de Strukton-dochter via ketenmanagement optimalisatie bereikte voor de klant.

Reageer op dit artikel