nieuws

Veiligheidsschoen met wreefbescherming

bouwbreed

Fabrikant Neskrid in Kaatsheuvel brengt een nieuwe veiligheidsschoen op de markt. De schoen, Neskrid Metarsal, beschikt over een wreefbescherming die voldoet aan veiligheidsklasse 3. Door de extra wreefbescherming dringt bijvoorbeeld een glas- of ijzerplaat niet direct door de bovenzijde van de schoen heen. Ook is de Metarsal geschikt voor lassers en medewerkers van metaalgieterijen. De […]

Fabrikant Neskrid in Kaatsheuvel brengt een nieuwe veiligheidsschoen op de markt. De schoen, Neskrid Metarsal, beschikt over een wreefbescherming die voldoet aan veiligheidsklasse 3. Door de extra wreefbescherming dringt bijvoorbeeld een glas- of ijzerplaat niet direct door de bovenzijde van de schoen heen. Ook is de Metarsal geschikt voor lassers en medewerkers van metaalgieterijen. De wreefbescherming zorgt in dit geval voor de noodzakelijke bescherming tegen de vonken die bij het lassen vrijkomen en voorkomt in veel gevallen dat gloeiende metaaldruppels in de schoen terechtkomen. De vetersluiting bevindt zich onder de bescherming. Verder is de schoen, naast uiteraard een stalen neus, onder andere voorzien van een anti-perforatie tussenzool en een kruipneus voor extra bescherming.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels