nieuws

Luifel neemt bij val deel van gevel mee

bouwbreed

-Aan de Terweeweg in Oegstgeest is een luifel aan de achterzijde van een pand naar beneden gekomen. Hij nam daarbij een deel van de gevel mee. Het gaat om een overkapping van staal en glas boven de entree van enkele bedrijfsruimten boven een brasserie. De luifel, anderhalve maand geleden aangebracht in opdracht van verhuurbedrijf Living […]

-Aan de Terweeweg in Oegstgeest is een luifel aan de achterzijde van een pand naar beneden gekomen. Hij nam daarbij een deel van de gevel mee. Het gaat om een overkapping van staal en glas boven de entree van enkele bedrijfsruimten boven een brasserie. De luifel, anderhalve maand geleden aangebracht in opdracht van verhuurbedrijf Living Today, bezweek om half negen ‘s ochtends. Daarbij vielen geen doden of gewonden. Aannemersbedrijf Bouter uit Leiden heeft de gevel gestut en de ravage opgeruimd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels