nieuws

Wilma Verver behoudt haar eervol ontslag

bouwbreed Premium

De in juni opgestapte burgemeester van Schiedam Wilma Verver krijgt geen oneervol ontslag. Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een verzoek daartoe van de Schiedamse gemeenteraad afgewezen. Dat heeft een woordvoerder van het ministerie gezegd. Verver stapte in juni op als burgemeester wegens negatieve publiciteit en kreeg eervol ontslag. Na de vernietigende uitslag later van […]

De in juni opgestapte burgemeester van Schiedam Wilma Verver krijgt geen oneervol ontslag. Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een verzoek daartoe van de Schiedamse gemeenteraad afgewezen. Dat heeft een woordvoerder van het ministerie gezegd.

Verver stapte in juni op als burgemeester wegens negatieve publiciteit en kreeg eervol ontslag. Na de vernietigende uitslag later van een onderzoek naar haar functioneren maakte de gemeenteraad bezwaar tegen het eervol ontslag. Verver bleek zij zich onder meer schuldig te hebben gemaakt aan belangenverstrengeling.

Reageer op dit artikel