nieuws

Wijkzorg

bouwbreed Premium

Zo’n 250 vloerplaten komen op de begane grond van wijkzorgsteunpunt Valkenlaan in Hoogeveen. Het gebouw krijgt de vorm van een kruis met vier gelijke armen van 98 meter. Twee armen krijgen vier bouwlagen, de andere twee krijgen drie bouwlagen. Brands Bouwgroep uit Emmen bouwt ook een tweede steunpunt. Opdrachtgever is woningcorporatie Woonconcept in Meppel. Foto: […]

Zo’n 250 vloerplaten komen op de begane grond van wijkzorgsteunpunt Valkenlaan in Hoogeveen. Het gebouw krijgt de vorm van een kruis met vier gelijke armen van 98 meter. Twee armen krijgen vier bouwlagen, de andere twee krijgen drie bouwlagen. Brands Bouwgroep uit Emmen bouwt ook een tweede steunpunt. Opdrachtgever is woningcorporatie Woonconcept in Meppel. Foto: : Alex J. de Haan

Reageer op dit artikel