nieuws

VROM-inspectie start studie rvs-constructies

bouwbreed Premium

Een groot deel van de gemeenten heeft nog geen informatie aangeleverd over het gebruik van roestvrijstalen constructies in zwembaden. Het kabinet wil dat probleem oplossen en geeft de VROM-inspectie opdracht om begin 2012 op onderzoek uit te gaan. De inspectie moet duidelijke maken of zwembadeigenaren en gemeenten zich aan de regels houden. De minister overweegt […]

Een groot deel van de gemeenten heeft nog geen informatie aangeleverd over het gebruik van roestvrijstalen constructies in zwembaden. Het kabinet wil dat probleem oplossen en geeft de VROM-inspectie opdracht om begin 2012 op onderzoek uit te gaan. De inspectie moet duidelijke maken of zwembadeigenaren en gemeenten zich aan de regels houden. De minister overweegt namen van overtreders bekend te maken. Begin november kwam een baby van vijf maanden om nadat twee grote geluidsboxen op haar waren gevallen.

Reageer op dit artikel