nieuws

Vergaande samenwerking tussen Pps-Support en Pps Netwerk

bouwbreed Premium

Het nieuwe pps-loket van het ministerie van Infrastructuur gaat vergaand samenwerken met Pps Netwerk in een poging overlap en onduidelijkheid in de praktijk te voorkomen.

“Doel is één brievenbus.” Lange tijd was onduidelijk hoe het nieuwe Pps-support bij het ministerie zich verhoudt ten opzichte van bestaande initiatieven. “De enige logische manier om dubbeling te voorkomen is om een samenwerking aan te gaan, want anders weet straks niemand meer waar hij aan toe is. Zeg maar een pps op het gebied van pps-informatie”, licht directeur Harry Sterk van Pps Netwerk Nederland toe. Dat netwerk timmert al ruim vijf jaar aan de weg om publiek-private samenwerkingen op een onafhankelijke manier te promoten.

Bekijk de trailer over Pps-support

Reageer op dit artikel