nieuws

Van Eesteren bouwt aan Gouds ziekenhuis

bouwbreed Premium

De Rotterdamse bouwer J.P. van Eesteren heeft de opdracht binnengehaald voor bouwdeel G van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Het werk vergt een investering van 36,2 miljoen euro. Met de uitbreiding op locatie Bleuland gaat een lang gekoesterde wens van het Groene Hart Ziekenhuis in vervulling: de bundeling van zorg van de vestiging Jozef […]

De Rotterdamse bouwer J.P. van Eesteren heeft de opdracht binnengehaald voor bouwdeel G van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Het werk vergt een investering van 36,2 miljoen euro.

Met de uitbreiding op locatie Bleuland gaat een lang gekoesterde wens van het Groene Hart Ziekenhuis in vervulling: de bundeling van zorg van de vestiging Jozef en Bleuland op één locatie. In de door EGM Architecten uit Dordrecht ontworpen nieuwbouw komen diverse poliklinieken, verpleegafdelingen en een dagklinisch centrum. Eveneens onderdak krijgen een complex van operatiekamers en een afdeling intensive care. Constructeur is ingenieursbureau Aronsohn uit Rotterdam.

J.P. van Eesteren realiseert met 500 medewerkers een omzet van 201 miljoen euro.

Reageer op dit artikel