nieuws

Van der Els nieuwe topman bij Heijmans

bouwbreed Premium

Van der Els nieuwe topman bij Heijmans

Bert van der Els volgt Gerrit Witzel op als bestuursvoorzitter van Heijmans. Witzel treedt per 30 september 2012 terug. Hij blijft wel als adviseur aan het bedrijf verbonden.

Witzel staat sinds april 2010 aan het roer van het bouwbedrijf. Destijds werd Van der Els al benoemd tot vicevoorzitter.

Heijmans zal Van der Els op de algemene aandeelhoudersvergadering van 18 april voordragen. Als de aandeelhouders akkoord gaan, bestaat het bestuur per 1 oktober 2012 uit Bert van der Els, financieel directeur Mark van den Biggelaar en Ton Hillen. Hillen is nu nog directeur vastgoed en woningbouw en wordt op de vergadering in april voorgedragen als lid van het bestuur. Hij blijft dan verantwoordelijk voor zijn huidige portefeuille.

Reageer op dit artikel