nieuws

Sneller zagen metdiamant direct op het blad

bouwbreed Premium

Bij de Omnicut zaagbladen van Würth is het diamant niet zoals gebruikelijk in segmenten geplaatst, maar direct op het blad. Dat heeft volgens de leverancier als groot voordeel dat de bladen universeel te gebruiken zijn in uiteenlopende materialen als steen, hout, plastic, kalkzandsteen en dun plaatmateriaal. Er kan ook aanmerkelijk sneller mee worden gezaagd. In […]

Bij de Omnicut zaagbladen van Würth is het diamant niet zoals gebruikelijk in segmenten geplaatst, maar direct op het blad. Dat heeft volgens de leverancier als groot voordeel dat de bladen universeel te gebruiken zijn in uiteenlopende materialen als steen, hout, plastic, kalkzandsteen en dun plaatmateriaal. Er kan ook aanmerkelijk sneller mee worden gezaagd. In de hardstalen bladen bevinden zich koelopeningen in de vorm van een pijl, waardoor optimale koeling tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden te allen tijde is gegarandeerd. De pijlen zorgen er bovendien voor dat het blad altijd in de goede draairichting wordt gemonteerd.

Reageer op dit artikel