nieuws

Schroevendraaiervoor kleine ruimtes

bouwbreed

Würth Nederland introduceert een korte ratelschroevendraaier met 10-delige bitset en magnetische bitopname. De zogeheten Stubby is ideaal voor beperkte ruimtes en bij toepassingen waar een hoog draaimoment vereist is. Door een ratelmechanisme te integreren in de kop van het gereedschap, kan bij het los- en vastdraaien van schroeven worden volstaan met een geringe schroefbeweging. Door […]

Würth Nederland introduceert een korte ratelschroevendraaier met 10-delige bitset en magnetische bitopname. De zogeheten Stubby is ideaal voor beperkte ruimtes en bij toepassingen waar een hoog draaimoment vereist is.

Door een ratelmechanisme te integreren in de kop van het gereedschap, kan bij het los- en vastdraaien van schroeven worden volstaan met een geringe schroefbeweging. Door eenvoudigweg de ring van de schroevendraaier te verstellen, is de schroevendraaier links- en rechtsom schakelbaar.

De handgreep van het compacte hulpmiddel is vervaardigd van twee componenten voor een optimale grip. De Stubby is geschikt voor alle gangbare boutkoppen.

Reageer op dit artikel