nieuws

Schoen beschermt ook middenvoetsbeentjes

bouwbreed

Ningaloo Trading in Wormerveer brengt een veiligheidsschoen op de markt die niet alleen de tenen maar ook de middenvoetsbeentjes beschermt. De Metatarsal Guard van Steel Blue is aan de bovenkant voorzien van een extra versteviging, gemaakt van elastisch thermoplastic polyurethaan (TPU). De verstevigde zone beschermt vanaf de tenen tot boven aan de voet. De schoen […]

Ningaloo Trading in Wormerveer brengt een veiligheidsschoen op de markt die niet alleen de tenen maar ook de middenvoetsbeentjes beschermt. De Metatarsal Guard van Steel Blue is aan de bovenkant voorzien van een extra versteviging, gemaakt van elastisch thermoplastic polyurethaan (TPU). De verstevigde zone beschermt vanaf de tenen tot boven aan de voet. De schoen voldoet aan de norm ISO 20345:2004 S3 M, waarbij de M wil zeggen dat de schoen bestand is tegen een inslagkracht van 100 joule op het middenvoetsbeen.

Reageer op dit artikel