nieuws

Scheidingswand valt bij Campina in Beilen

bouwbreed

Een omvallende scheidingswand heeft bij Friesland Campina in Beilen twee mensen verwond. De wand zou worden opgebouwd uit geïsoleerde (sandwich)panelen. Met het werk wilde Friesland Campina volgens een woordvoerder van het bedrijf een opslagruimte opnieuw inrichten. Hij zei niet te kunnen bevestigen of het bij de gewonden om eigen personeel gaat of om dat van […]

Een omvallende scheidingswand heeft bij Friesland Campina in Beilen twee mensen verwond. De wand zou worden opgebouwd uit geïsoleerde (sandwich)panelen. Met het werk wilde Friesland Campina volgens een woordvoerder van het bedrijf een opslagruimte opnieuw inrichten. Hij zei niet te kunnen bevestigen of het bij de gewonden om eigen personeel gaat of om dat van anderen.

De fabrikant investeert momenteel een kleine 100 miljoen euro in het uitbreiden van de locatie Beilen.

Reageer op dit artikel