nieuws

Richtlijn fundering op staal of ondiepe fundering

bouwbreed Premium

Branchevereniging F3O, een van de bureaus die onderzoek doet naar de staat van funderingen, staat op het punt een nieuwe richtlijn te publiceren. Het gaat om een richtlijn voor onderzoek en beoordeling van funderingen op staal of ondiepe funderingen. Het laatste commentaar op het concept wordt nu verwerkt. De richtlijn wordt op de 7de Nationale […]

Branchevereniging F3O, een van de bureaus die onderzoek doet naar de staat van funderingen, staat op het punt een nieuwe richtlijn te publiceren. Het gaat om een richtlijn voor onderzoek en beoordeling van funderingen op staal of ondiepe funderingen. Het laatste commentaar op het concept wordt nu verwerkt. De richtlijn wordt op de 7de Nationale Houten Heipalendag op 17 januari openbaar gemaakt. Vanaf dat moment is de richtlijn vrij beschikbaar zijn via de website van F3O.

Reageer op dit artikel