nieuws

Publicatie moet geschil over riool voorkomen

bouwbreed Premium

Stichting Rioned en de Vereniging Afvalbedrijven komen gemeenten tegemoet met een handleiding aanbesteden van rioolreiniging. De publicatie moet onenigheid rond verrekeningen voorkomen. Snaterse Civiele Techniek & Management onderzocht met Witteveen+Bos problemen met de verrekening. Hieruit blijkt dat het moeilijk is vooraf te bepalen hoe vervuild een riool is. Even lastig is het om achteraf eerder […]

Stichting Rioned en de Vereniging Afvalbedrijven komen gemeenten tegemoet met een handleiding aanbesteden van rioolreiniging. De publicatie moet onenigheid rond verrekeningen voorkomen. Snaterse Civiele Techniek & Management onderzocht met Witteveen+Bos problemen met de verrekening. Hieruit blijkt dat het moeilijk is vooraf te bepalen hoe vervuild een riool is. Even lastig is het om achteraf eerder vastgestelde hoeveelheden slib te corrigeren.

Reageer op dit artikel