nieuws

Norm energieprestaties gebouwen februari klaar

bouwbreed

De nieuwe norm voor de energieprestaties van gebouwen (EPG) en de bijbehorende software is begin februari 2012 beschikbaar. Dat schrijft minister Donner in een brief aan de Tweede Kamer na overleg met de bouwsector. Per 1 juli 2012 gaat de nieuwe EPG in zodat de aannemerij drie maanden kan wennen aan de nieuwe bepalingsmethode (NEN, […]

De nieuwe norm voor de energieprestaties van gebouwen (EPG) en de bijbehorende software is begin februari 2012 beschikbaar. Dat schrijft minister Donner in een brief aan de Tweede Kamer na overleg met de bouwsector. Per 1 juli 2012 gaat de nieuwe EPG in zodat de aannemerij drie maanden kan wennen aan de nieuwe bepalingsmethode (NEN, 7120). De EPG voor het deel over de bestaande bouw volgt later en gaat uiterlijk 1 januari 2013 in.

Reageer op dit artikel