nieuws

Montferland verbouwt raadhuis duurzaam

bouwbreed Premium

De gemeente Montferland gaat 10,5 miljoen euro investeren in haar eigen huisvesting in Didam. Het nieuwe raadhuis komt in het oude gebouw van Vink Kunststoffen aan de Bergvredestraat. Ongeveer 4,6 miljoen euro wordt besteed aan de aankoop van het pand. Een duurzame verbouwing gaat bijna 6 miljoen euro kosten. Het nieuwe gemeentehuis komt in de […]

De gemeente Montferland gaat 10,5 miljoen euro investeren in haar eigen huisvesting in Didam. Het nieuwe raadhuis komt in het oude gebouw van Vink Kunststoffen aan de Bergvredestraat. Ongeveer 4,6 miljoen euro wordt besteed aan de aankoop van het pand. Een duurzame verbouwing gaat bijna 6 miljoen euro kosten. Het nieuwe gemeentehuis komt in de plaats van de huisvesting in ‘s Heerenberg en Didam. Met uitzondering van de burgemeester krijgt iedereen er een flexplek.

Reageer op dit artikel