nieuws

Merford dempt lawaai in sporthallen

bouwbreed Premium

Merford Noisecontrol levert met Impact geluidsabsorberende panelen van Recticel die de akoestiek moeten verbeteren in sporthallen en gymzalen. De leverancier uit Gorinchem doet er certificaten bij voor onder meer de ‘balvastheid’ en de brandveiligheid. Het laatste voldoet aan klasse C van EN ISO 13502-1. Het Instituut voor Sportaccommodaties testte de panelen volgens ‘balvastheidsnorm’ DIN 18032-3. […]

Merford Noisecontrol levert met Impact geluidsabsorberende panelen van Recticel die de akoestiek moeten verbeteren in sporthallen en gymzalen. De leverancier uit Gorinchem doet er certificaten bij voor onder meer de ‘balvastheid’ en de brandveiligheid. Het laatste voldoet aan klasse C van EN ISO 13502-1.

Het Instituut voor Sportaccommodaties testte de panelen volgens ‘balvastheidsnorm’ DIN 18032-3.

De panelen worden gemonteerd met een ophangsysteem op basis van klittenband. Merford adviseert ze op het onderste deel van de wanden te bevestigen waar ze ‘flutter-echo’s’ dempen.

Reageer op dit artikel