nieuws

Mastermate krijgt keurmerk Keurtec

bouwbreed Premium

Alle dertig vestigingen van Mastermate mogen sinds deze maand het kwaliteitskeurmerk Keurtec voeren. Dat heeft de technisch groothandel vrijdag bekendgemaakt. Het keurmerk, dat gedragen wordt door Bouwend Nederland, de Vereniging van Fabrikanten van IJzerwaren en Gereedschappen en de Algemene Branchevereniging voor Hang- en Sluitwerk, moet kwaliteit in de branche een herkenbaar gezicht geven.

Alle dertig vestigingen van Mastermate mogen sinds deze maand het kwaliteitskeurmerk Keurtec voeren. Dat heeft de technisch groothandel vrijdag bekendgemaakt. Het keurmerk, dat gedragen wordt door Bouwend Nederland, de Vereniging van Fabrikanten van IJzerwaren en Gereedschappen en de Algemene Branchevereniging voor Hang- en Sluitwerk, moet kwaliteit in de branche een herkenbaar gezicht geven.

Reageer op dit artikel