nieuws

Label voor automatisch zonweringsysteem

bouwbreed Premium

De zonweringsbranche introduceert in januari een erkend label voor automatisch bedienbare hoogrendements (HR) zonweringsystemen. Een automatisch systeem scoort volgens de stichting Romazo, de koepel van de brancheverenigingen in de sector, aantoonbaar beter dan handmatig te bedienen zonweringen.

Het verwerven van het label en de daarbijbehorende kwaliteitsrichtlijn wil Romazo openstellen voor alle bedrijven in de branche. Alle fabrikanten en assemblerende en monterende bedrijven komen ervoor in aanmerking. Romazo vindt dit van belang om draagvlak en leverbaarheid van de automatische systemen met het label HR Zonwering te kunnen garanderen.SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) is het keuringsinstituut dat belast wordt met controle en certificering.

Reageer op dit artikel