nieuws

Heijmans verkoopt vijftig woningen

bouwbreed Premium

Heijmans en Syntrus Achmea hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van vijftig woningen in het project Laakse Beemd, onderdeel van de Amersfoortse woonwijk Vathorst. Het gaat om woningen in het hogere huursegment. De huizen vormen een combinatie van oer-Hollandse dijkhuisjes en statige grachtenpanden met wisselende breedtes, kapvormen metselwerk en kleurgebruik. De transactie maakt onderdeel uit […]

Heijmans en Syntrus Achmea hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van vijftig woningen in het project Laakse Beemd, onderdeel van de Amersfoortse woonwijk Vathorst.

Het gaat om woningen in het hogere huursegment. De huizen vormen een combinatie van oer-Hollandse dijkhuisjes en statige grachtenpanden met wisselende breedtes, kapvormen metselwerk en kleurgebruik.

De transactie maakt onderdeel uit van de strategische samenwerking die Syntrus Achmea en Heijmans eerder dit jaar met elkaar aangingen. Doel is om gezamenlijk ten minste driehonderd nieuwbouwwoningen te realiseren.

Reageer op dit artikel