nieuws

Habo GWW en Purmerend winnen Gouden Straatsteen

bouwbreed

Habo GWW en Purmerend winnen Gouden Straatsteen

Habo GWW en de gemeente Purmerend zijn de winnaars van de FNV Bouw Gouden Straatsteen 2011.

Het bestratingsbedrijf uit Den Haag heeft de steen van de categorie ‘Bedrijven’ gewonnen met onder meer zijn opleiding om stratenmakers het mechanisch bestraten bij te brengen. De aannemer bouwt in overleg met het personeel zelf bestratingsmachines.

De Noord-Hollandse gemeente Purmerend won de steen van de categorie ‘Overheden’ met zijn visie op het machinale bestraten. Purmerend levert daarvoor zelf de materialen en voert de regie over het werk. FNV Bouw bevordert de mechanisering omdat de techniek de gezondheid van stratenmakers ten goede komt.

Lees het juryrapport Gouden Straatsteen 2011

Reageer op dit artikel