nieuws

Grontmij met hogeschool in sensortechnologie

bouwbreed Premium

Grontmij haalt op het gebied van sensortechnologie de banden aan met de Hanzehogeschool in Groningen. Het ingenieursbureau gaat samenwerken met het Hanze Institute of Technology. Grontmij ziet de samenwerking als een aantrekkelijke manier om talent en kennis te stimuleren om vanuit onderwijsinstellingen door te stromen naar het ingenieursbureau. Afgelopen jaren participeerde Grontmij al in de […]

Grontmij haalt op het gebied van sensortechnologie de banden aan met de Hanzehogeschool in Groningen. Het ingenieursbureau gaat samenwerken met het Hanze Institute of Technology. Grontmij ziet de samenwerking als een aantrekkelijke manier om talent en kennis te stimuleren om vanuit onderwijsinstellingen door te stromen naar het ingenieursbureau. Afgelopen jaren participeerde Grontmij al in de sensorprojecten Aquarius, Osmos en Optiqua.

Reageer op dit artikel